FAQ

 

korrektion af nedeste del af bagstativet

Enkelte kunder har oplevet problemer med at Scooteren vil vælte når den parkeres på skrånende Fairways. Dette kan man imødegå ved at korrigere vinklen på den nederste del af bag-stativet (se FOTO) man spænder den nederste del fast i en skruestik og bøjer stativet ca. 10 gr. således at stativet kommer til at hvile på hele fladen når man lægger Scooteren ned.

 

Rengøring af Monobuggy:

Undgå at spule din Monobuggy, men tør i stedet rammen af med en fugtig klud. Fodpladen, der dækker batteriet, rengøres bedst med en børste og eftertørring med en tør klud. Batteri og øvrige elektriske komponenter bør ikke komme i kontakt med vand.

 

Reparation af Monobuggy

 

Hjemmereparationer:

I forhold til garantien tillader vi, at du selv skifter dine sliddele. Sliddele er defineret som værende bremsebakker, dæk, kabler mv. Hvis du forsøger at reparere dele af scooteren, som ikke er defineret som sliddele eller udskifter en sliddel med en uoriginal del, bortfalder garantien.

 

Værksteder:

Hvis din Monobuggy skal repareres, anbefaler vi, at du benytter dig af et godkendt værksted. For oplysninger om godkendte værksteder, kontakt os på vores  kontakt side.

 

Garanti: 

Har du brug for hjælp med din garanti, kontakt os via vores kontakt side. Husk at påføre dit ordrenummer eller det serienummer der er præget i rammen ved fodpladen, sammen med henvendelsen.

Skriv et svar