FAQ

Batteri:

Husk at lade på dit Litium batteri hvis du i perioder ikke anvender Scooteren. Batteriet mangler, som sådan, ikke strøm, men det er vigtigt at aktivere ionerne i battericellerne især hvis batteriet ikke bruges hen over vinteren. På den måde er batteriet frisk når golfsæsonen starter igen.

 

Rengøring af Monobuggy:

Undgå at spule din Monobuggy, men tør i stedet rammen af med en fugtig klud. Fodpladen, der dækker batteriet, rengøres bedst med en børste og eftertørring med en tør klud. Batteri og øvrige elektriske komponenter bør ikke komme i kontakt med vand.

 

Reparation af Monobuggy:

Hjemmereparationer:

I forhold til garantien tillader vi, at du selv skifter dine sliddele. Sliddele er defineret som værende bremsebakker, dæk, batteri mv. Hvis du forsøger at reparere dele af scooteren, som ikke er defineret som sliddele eller udskifter en sliddel med en uoriginal del, bortfalder garantien.

 

Værksteder:

Hvis din Monobuggy skal repareres, anbefaler vi, at du benytter dig af et godkendt værksted. For oplysninger om godkendte værksteder, kontakt os på vores  kontakt side.

 

Garanti: 

Har du brug for hjælp med din garanti, kontakt os via vores kontakt side. Husk at påføre dit fakturanummer eller det serienummer der er præget i rammen ved lukkemekanismen, sammen med henvendelsen.

Skriv et svar